Babusgató 2021

A foglalkozás kezdeteiről és a kényszerű online kiadásáról már olvashattatok, most összefoglalom, mit tervezek az újrainduló foglalkozásokon!


Sok hónapnyi bezártság és távolságtartás után kezd újraindulni az élet a városban, sokan sétálnak, plázáznak, éttermeznek, vakációznak, rokonokat látogatnak. Végre a Hevzso Studió is megnyitja kapuit, a korábbi órái mellett új programokat, gyerek és felnőtt táborokkat is kínál a környékbeli családoknak!


A Babusgató foglalkozás megújult formában tér vissza, két különböző korosztály életkori sajátosságaira építve.


A kicsinyek programját továbbra is Babusgató néven találjátok, itt ölbéli játékokra, beszéd- és mozgásfejlődést támogató tevékenységekre, közös Anya-Baba, Apa-Baba, Anya-Apa-Baba, Nagyszülő-Baba játékokra számíthattok. Lesznek még hétköznapi praktikák, etetgetők, altatók, vígasztalók, mondogatók rosszkedvre és jókedvre is!

A totyogósokat, járni tudókat szüleikkel, nagyszüleikkel együtt a Táncoltatóra várom, ahol a mozgásé és a főszerep! A környezetünkben előforduló jelenségekből, jeles napokból inspirálódva, a mozgás-dallam varázslatát tapasztlajuk meg közösen. Utánzójátékok, nagymozgások, körjátékok között kisebb pihenőket tartunk, például a hanszersimogató kedvéért! Tanulunk együttműködni, kapcsolódni, barátkozni, egyszerre átélni a játék örömét és izgalmát!

Ha kérdésed van írj nekem, vagy Zsófinak, szivesen válaszolunk emailben és a facebookon és instagarmon is!